Informatie fotografie

foto1


Mijn manier van fotograferen

Altijd al een fotoshoot van jullie kleintje(s) of viervoeter(s) willen laten maken?!

Dat kan! Fotografie is voor mij begonnen als hobby maar heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een van mijn grote passies. Ik vind mijn werk prachtig! Het geeft een ontzettend voldaan gevoel om mensen blij te mogen maken met een tastbare herinnering. Hoe leuk is het om die intense liefde tussen ouder en kind vast te mogen leggen?! Een echte spontane kinderlach te mogen “vangen”?! En hoe bijzonder is het om de puurheid en zachtheid van de eerste levensdagen van jullie kleine vast te mogen leggen voor een blijvende herinnering?! Altijd maar weer opzoek naar die ene foto… Foto’s vertellen een verhaal, leggen een herinnering vast. Ze zeggen soms zelf meer dan woorden. Dat is waar ik samen met jou/jullie naar opzoek ga!

Wanneer ik u mag ontvangen in mijn studio zult u ook merken, dat beleving, ontspanning en plezier centraal staan! Ik vind het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt en met een tevreden gevoel naar huis gaat.

Tijdens een fotoshoot zit u niet vast aan tijdsduur. We nemen de tijd die nodig is om zo tot het gewenste eindresultaat te komen. Daarnaast is het wisselen van kleding tijdens een shoot dan ook geen probleem.

Ook voor de allerkleinsten neem ik voldoende tijd. Lukt het even niet? Geen probleem, dan mag u kosteloos een andere keer terug komen. Samen nemen we de tijd die nodig is, om er een leuke dag van te maken.

Tot slot een tip: neem gerust persoonlijke spullen & extra kleding mee.


U kunt bij mij o.a. terecht voor:

♦Cake Smash fotografie

♦Kinder fotografie

♦Gezinsfotografie

♦Honden fotografie