Cakesmash

cakesmash taart 2

Is jullie kleine binnenkort jarig? Wat is er dan leuker om lekker te kliederen met taart en dit moment voor altijd vast gelegd te hebben ?!

Hip, uniek en superleuk! Lekker dollen met een taart en dat vast laten leggen voor een blijvende herinnering! Plakkerige handjes, vieze voetjes en gekleurde toetjes! Een taart stukmaken en lekker opeten.. of juist niet?! Want eigenlijk is het veel leuker om de taart in je haren te smeren, op je kleren of op de grond. Bij een cake smash fotoshoot mag het! En dat terwijl er prachtige plaatjes worden geschoten. Uniek en leuk voor kinderen tot een leeftijd van 5 jaar.

Hoe werkt het?

voor

Nadat we samen een geschikte datum hebben uitgekozen, bespreken we de wensen en mogelijkheden.

tijdens

Een cake smash duurt ongeveer een uurtje, maar mocht er meer tijd nodig zijn dan is dit ook geen probleem. De reportages worden geschoten in de studio met een bijpassend decor en accessoires. We beginnen met een paar losse shots zonder taart. Eerst maken we enkele foto’s van de taart, het decor & de kleine apart en daarna kan het kliederen beginnen! De taart wordt erbij gehaald en het feest kan beginnen. Sommige kindjes moeten een beetje aangemoedigd worden, maar als ze eenmaal beginnen dan is het één groot feest! Hiervan worden de leukste foto’s gemaakt ter herinnering aan de mooie leeftijd van jullie kind.

na

Na afloop van de fotoshoot kunt u uw kleine verschonen, want dat is echt wel nodig na zo’n heerlijk taartgevecht.  Vervolgens ontvang je de mooiste foto’s op hoge resolutie op USB-stick inclusief professionele nabewerking

Tip

  • Neem vooral persoonlijke spullen mee, altijd leuk voor het eindresultaat.
  • Erg leuk om de foto’s te gebruiken als uitnodigingskaartje voor zijn/haar verjaardag. In overleg ontwerpen we de leukste uitnodigingskaartjes en leveren deze digitaal aan. Zo kunt u zelf kiezen hoeveel kaartjes u wilt laten afdrukken en op welke grootte. Het ontwerpen van het uitnodigingskaartje kost eenmalig € 10,-
  • Boek de fotoshoot niet te kort voordat de kaartjes verstuurd moeten worden (mocht u dit willen uiteraard). Het bewerken en opsturen van de foto’s duurt ongeveer 14 dagen.
  • cakesmash taart