Honden fotografie

buster1

Samen met je viervoeter op de foto?

Van pup tot senior, van rashond tot mix: elke hond is welkom in mijn studio! Zelf ben ik een echte dierenvriend en heb dan ook twee honden, waar ik erg gek mee ben! Iedere hond is weer anders en uiteraard wordt daar rekening mee gehouden. Sommige honden houden er dan ook totaal niet van om langere tijd stil te “moeten” zitten. Geen probleem want dan gaan we gewoon heerlijk de natuur in! Is uw hond van nature wat bang en houd hij/zij niet van vreemden? Relax, ook dat komt goed. We nemen de tijd voor de kennismaking, eigenlijk gaat dit vanzelf. Oftewel: ik dwing niets en jouw hond mag in zijn/haar eigen tijd rustig komen snuffelen en de kat uit de boom kijken.

Werkwijze

Voor

Aan het begin van de fotoshoot bespreken we eerst wat de wensen zijn, zodat hier tijdens de shoot rekening mee gehouden kan worden. Fotoshoots vinden eventueel zowel binnen bij mij in de studio als buiten plaats. Bij mij op loopafstand wandel je zo de natuur in! Eventueel in overleg zoeken wij samen een geschikte buitenlocatie uit.

Tijdens

Tijdens een fotoshoot zit u niet vast aan tijdsduur. We nemen de tijd die nodig is om zo tot het gewenste eindresultaat te komen. Niets is fijner dan een relaxte sfeer zowel voor baas als hond! Of u nu alleen met uw hond op de foto wilt of met het hele gezin, alles is mogelijk!

Na

 Na de fotoshoot wordt er een selectie gemaakt van de mooiste foto’s. Vervolgens ontvang je de mooiste foto’s op hoge resolutie op USB-stick  inclusief professionele nabewerking . Zo kan je zelf bepalen welke foto’s je in welk formaat wilt laten afdrukken. Wat betreft de nabewerking gebruikt ik verschillende tinten; van soft tinten tot zwart/wit. Ook maak ik een aantal collages om de reeks compleet te maken.