Portret/Totaal fotografie

silje website

Benieuwd naar jouw unieke persoonlijkheid?

Ik geloof dat portretten meer dan leuke plaatjes kunnen zijn. In mijn portretfotografie probeer ik jouw essentie te vangen. Dit zowel in portret als in zijn totaal. Tijdens het fotograferen leg ik de nadruk op unieke persoonlijkheid en de uiterlijke en innerlijke schoonheid. Onze fotosessie wordt dus een leuke en ontspannen ervaring die op natuurlijke manier bijzondere foto’s levert. Of dat nou is voor aan de muur, je website, portfolio, sociale media, of een datingsite.

Werkwijze

Voor

Aan het begin van de fotoshoot bespreken we waar je jouw foto’s voor wilt gebruiken, zodat hier tijdens de shoot rekening mee gehouden kan worden. Nadat we samen een geschikte data hebben uitgekozen, bespreken we de wensen en mogelijkheden wat betreft de fotoshoot. Fotoshoots vinden eventueel zowel binnen als buiten plaats. In overleg zoeken wij samen een geschikte buitenlocatie uit.

Tijdens

Tijdens een fotoshoot zit u niet vast aan tijdsduur. We nemen de tijd die nodig is om zo tot het gewenste eindresultaat te komen. Daarnaast is het wisselen van kleding tussentijds dan ook geen probleem. Er zullen tijdens een shoot altijd voldoende foto’s in verschillende posities worden genomen. Voor eigen inbreng is ook altijd ruimte

Na

Na de fotoshoot wordt er een selectie gemaakt van de mooiste foto’s. Vervolgens ontvang je de mooiste foto’s op hoge resolutie op USB-stick inclusief professionele nabewerking. Zo kan je zelf bepalen welke foto’s je in welk formaat wilt laten afdrukken. Wat betreft de nabewerking gebruikt ik verschillende tinten; van soft tinten tot zwart/wit. Ook maak ik een aantal collages om de reeks compleet te maken.