Kinderfeestjes

promotie-website-kinderfeest1

Is uw dochter binnenkort jarig?

 Bij M-Joy kan je terecht voor een origineel kinderfeestje! Jouw feestje zal bestaan uit een compleet verzorgde middag waarin beleving & plezier centraal staan!

Heerlijk een hele middag tutten met je vriendinnen en kennis opdoen op het gebied van gezichtsverzorging & make-up.  Of een fotoshootfeestje, want hoe leuk is het om deze middag vast te leggen d.m.v. een gave fotoshoot?!

De kosten bedragen € 14,50 per kind inclusief; al het materiaal gebruik, ranja met wat lekkers, een presentje voor ieder kind en ter afsluiting poffertjes of een broodje knakworst.

Voor de foto’s betaald u eenmalig €10,-. U ontvangt de foto’s op usb-stick inclusief leuke bewerkingen (zoals bijvoorbeeld fotocollages).

Extra informatie

Een feestje is te boeken op een woensdagmiddag vanaf 13.30 of donderdag-en vrijdagmiddag vanaf 15.30.

Wat betreft het aantal kinderen geld een minimum van 5 kinderen en een maximum van 12 kinderen (minder dan 5 kinderen? Dat is geen probleem, maar dan worden de kosten berekend vanaf het minimum aantal kinderen).

Een kinderfeestje duurt ongeveer 2,5 uur.


De jarige jet kan kiezen uit:

  Beauty&make-up feestje

  Fotoshoot feestje 

promotie oktober 2017

Beauty&make-up feestje: 

– Eerst je gezicht reinigen, een maskertje, een verzorgende dagcrème en dan…..aan de slag!

– Tijdens het opmaken krijgen jullie handige tips en tricks en we zullen dan ook alles gaan aanpakken. Van gezicht, ogen, lippen tot jullie wenkbrauwen.

-Tussendoor is er voldoende ranja met lekkers.

– Dan is het tijd voor het vijlen en lakken van de nagels. Genoeg keuze wat betreft een kleurtje, zodat jullie aan het eind van de dag stralend de deur uit gaan.

– Tot slot krijgt iedereen een presentje en sluiten we af met heerlijke poffertjes of een broodje knakworst.

-De foto’s die deze middag gemaakt worden krijg je na afloop op USB-Stick toe gestuurd. Zo heb je altijd een leuke blijvende herinnering!

collage1

Fotoshoot feestje:

– Eerst je gezicht reinigen een verzorgende dagcrème en dan…..aan de slag!

– Jullie mogen zelf de make-up aanbrengen en krijgen tussendoor handige tips en trics.

– Tussendoor is er voldoende ranja met lekkers.

– Dan is het tijd voor het lakken van de nagels. Genoeg keuze wat betreft een kleurtje, zodat jullie tip top op de foto komen.

– Nu jullie omgetoverd zijn tot prachtige dames, is het tijd voor de fotoshoot!

– Tot slot krijgt iedereen een presentje en sluiten we af met heerlijke poffertjes of een broodje knakworst.

-De foto’s die deze middag gemaakt worden krijg je na afloop op USB-Stick toe gestuurd. Zo heb je altijd een leuke blijvende herinnering!

*Tijdens de fotoshoot is er voldoende tijd om je te verkleden, ik heb een mand vol met materialen, maar neem gerust eigen verkleedkleren en persoonlijke spullen mee.

**Iedereen komt individueel op de foto, een keer met de jarige jet en tot slot een groepsfoto.

collage2