Visagie

golden rose1

Stralend de deur uit met de juiste look? Dan heet ik u van harte welkom!

Wie kent het niet? Als klein meisje stiekem de make-up van je moeder gebruiken, haar kledingkast door om vervolgens haar veel te grote hakken te passen en opzoek naar haar sieraden waar ze o zo zuinig op is! Dit heeft er bij mij toe geleid om de opleiding visagie te gaan volgen. Inmiddels ben ik een ervaren freelance visagiste en doe mijn werk met onderzettend veel plezier.

Wat is zo prachtig vind aan dit vak? Visagie geeft mij de mogelijkheid om mensen net even iets meer te kunnen bieden, want iedereen heeft iets unieks, iedereen beschikt op zijn/haar manier over schoonheid.

Ik werk met de make-up producten van Golden Rose, deze zijn dierproef vrij, dermatologisch getest en goedgekeurd conform de strenge Europese normen.

Stralen op jouw mooiste dag? Een dag/avond make-up voor een feest? Knallend de deur uit voor je eindgala? Of gewoon een leuke fotoshoot make-up?…. Alles is mogelijk. Om het totaal plaatje helemaal compleet te maken kunt u tegen een meerprijs uw haren laten stylen door een professionele kapster.


U kunt bij mij o.a. terecht voor:

Dag/avond make-up

Fotoshoot make-up

Glamour make-up

Gala make-up